Вплив паління на організм людини - Савчук, Андрій Юрійович; Заєць, Віра Анатоліївна (My University, 2014)
Тютюнопаління в наш час становить одну із найсерйозніших медико-соціальних проблем. Складність її вирішення полягає у невідповідності стандартного ставлення до паління в суспільстві та його дійсним значенням у руйнуванні здоров'я людей. Smoking nowadays is one of the most serious health and social problems. The complexity of its solution is non standard attitude to smoking in society and its actual value in the destruction of human health.
Keywords: ішемічна хвороба серця; стенокардія; тютюнопаління; ischemic heart disease; angina; smoking; кафедра екології та екоменеджменту