Порівняння деяких сплавів з ЕПФ для використання їх в електроенергетиці - Романюк, Володимир Тарасович (My University, 2021)
В роботі порівнюються властивості деяких сплавів з ефектом пам'яті форми з точки зору використання їх в електроенергетиці.

This work compares properties of several shape memory alloys for application in electrical engineering.
Keywords: сплав з ефектом пам'яті форми; електроенергетика; порівняння; shape memory alloy; electrical engineering; comparison; кафедра електропостачання і енергоменеджменту