Аналіз роботи просіювачів з обертовими барабанними ситами - Чудовська, В. М.; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2010)
Проведений аналіз роботи просіювачів з обертовими барабанними ситами. The conducted analysis of the work of the rotating drum sifter sieves.
Keywords: барабан; сито; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; drum; sieve