Шекмар, Надія Андріївна2015-06-252015-06-252010Шекмар, Н. А. Прискорення науково-технічного прогресу як вирішальний фактор підвищення ефективності розвитку підприємств харчової промисловості на закарпатті / Н. А. Шекмар // Наукові праці НУХТ. — 2010. — № 36. — С. 146-150.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21371Розглянуто проблеми впровадження результатів науково-технічного прогресу на підприємства харчової промисловості як чинника підвищення ефективності діяльності підприємств і розвитку їх на інноваційній основі. The problems of the introduction of scientific and technological progress in the food industry as a factor in increasing the efficiency of enterprises and their development on an innovative basis.otherнауково-технічний прогресінноваційний розвитокефективністьscientific and technical progressinnovation developmentefficiencyПрискорення науково-технічного прогресу як вирішальний фактор підвищення ефективності розвитку підприємств харчової промисловості на закарпаттіArticle