Драган, Олена Іванівна2012-06-142012-06-142010Драган, О. І. Кадровий потенціал підприємств м’ясної промисловості / О. І. Драган // Таврійський науковий вісник: Збірник наукових праць ХДАУ. Вип. 69. − Херсон : Айлант. − 2010.− С. 279−285.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1506Автором обґрунтовуються основні підходи до формування кадрового потенціалу на підприємствах м’ясної промисловості, які є ефективними з точки зору специфічних особливостей функціонування галузі у сучасних умовах.The author of the rationale main approaches to building human capacity in the enterprises of meat industry, which is effective in terms of specific features of the industry in modern conditions. Keywords: Staff, staffing, human resources, motivation, system, plant, meat industry.otherм’ясна промисловістьmeat industryперсоналкадрикадровий потенціалмотиваціясистемапідприємствокафедра економіки праці та менеджментуstaffstaffinghuman resourcesmotivationplantsystemКадровий потенціал підприємств м’ясної промисловостіArticle