Потенціал розширення місткості агропродовольчого ринку АР Крим - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2013)
Розглянуто потенціал розширення місткості агропродовольчого ринку та аналіз тенденцій споживання в АР Крим. Consider potential expansion capacity agri-food market and trend analysis of consumption in the Crimea.
Keywords: продовольча проблема; Крим; food problem; Crimea; кафедра економіки праці та менеджменту