Особливості обліку ПДФО в сучасних умовах - Духновська, Людмила Миколаївна (My University, 2015)
Зміни законодавства погіршують ведення бізнесу в Україні, збільшують витрати часу платників податків на виконання обов’язкових процедур щодо декларування сум ПДФО та їх сплату. Такі зміни ускладнюють процедуру адміністрування податку з доходів фізичних осіб та ставлять під загрозу весь малий бізнес України. Changes in legislation impair doing business in Ukraine, increase the amount of time the taxpayers to perform compulsory procedures for declaring personal income tax and the payment. Such changes complicate the procedure for administration of the tax on income of individuals and jeopardize the entire small business in Ukraine.
Keywords: закон; підприємство; податок на прибуток; law; business; рrоfіt tаx; кафедра обліку і аудиту