Використання багатокомпонентних сумішей в складі розсолів для ін’єктування шинкових виробів - Лоскутова, Ксенія Сергіївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна (My University, 2013)
Однією з причин розробки багатокомпонентних розсолів для ін’єктування солених виробів є цілеспрямоване регулювання функціонально-технологічних властивостей сировини з метою поліпшення її реологічних властивостей та надання високих органолептичних показників шинковим виробам. One reason for the development of multi inyektuvannya brine salt products are targeted regulation of functional and technological properties of raw materials in order to improve its rheological properties and provide high organoleptic characteristics shynkovym products.
Keywords: розсол; шинкові вироби; суміш багатокомпонентна; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; brine; ham products; multicomponent mixtures