Лоскутова, Ксенія СергіївнаШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна2016-03-102016-03-102013Лоскутова, К. С. Використання багатокомпонентних сумішей в складі розсолів для ін’єктування шинкових виробів / К. С. Лоскутова, І. І. Кишенько // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 61-62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22396Однією з причин розробки багатокомпонентних розсолів для ін’єктування солених виробів є цілеспрямоване регулювання функціонально-технологічних властивостей сировини з метою поліпшення її реологічних властивостей та надання високих органолептичних показників шинковим виробам. One reason for the development of multi inyektuvannya brine salt products are targeted regulation of functional and technological properties of raw materials in order to improve its rheological properties and provide high organoleptic characteristics shynkovym products.uk-UKрозсолшинкові виробибагатокомпонентні сумішікафедра технології м’яса і м’ясних продуктівbrineham productsmulticomponent mixturesВикористання багатокомпонентних сумішей в складі розсолів для ін’єктування шинкових виробівOther