Павлюченко, Олена СтаніславівнаДух, Катерина Вікторівна2023-03-142023-03-142019Павлюченко, О. С. Особливості використання прянощів в технології кулінарної продукції українській кухні / О. С. Павлюченко, Н. В. Дух // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : тези доповідей VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19 - 20 березня. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39149Проведено аналіз найбільш популярних прянощів та особливостей їх використання в українській кухні. An analysis of the most popular spices and the features of their use in Ukrainian cuisine was carried out.otherпрянощістрави української кухнітехнологіяspicesdishes of Ukrainian cuisinetechnologyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОсобливості використання прянощів в технології кулінарної продукції українській кухніThesis