Черниш, Людмила МиколаївнаМахинько, Валерій Миколайович2019-11-052019-11-052016Черниш, Л. М. Вплив високобілкової рослинної сировини на якість хлібобулочних виробів з пшеничного борошна / Л. М. Черниш, В. М. Махинько // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів і молодих учених, 24-25 березня 2016 р. – Луцьк : Волинський коледж НУХТ, 2016. – С. 98–101.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30216Вивчено вплив ізоляту рисового білка на основні органолептичні та фізико-хімічні показники якості високобілкового хліба. Показано доцільність сумісного внесення сухої пшеничної клейковини та ізоляту рисового білка. Якість виробів не знижується, а їх біологічна цінність значно зростає. The effect of rice protein isolate on the main organoleptic and physico-chemical quality indicators of high-protein bread was studied. The expediency of the joint introduction of dry wheat gluten and rice protein isolate is shown. The quality of products does not decrease, and their biological value increases significantly.uk-UKхлібякістьбілкові ізолятисуха клейковинарисbreadqualityprotein isolatesdry glutenriceкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив високобілкової рослинної сировини на якість хлібобулочних виробів з пшеничного борошнаThesis