Раціональна форма овочевих напівфабрикатів та механізм для їх нарізання - Паренюк, Ірина Вікторівна; Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович (My University, 2017)
Відомо, що форма нарізки овочевих напівфабрикатів для фарширування вливає на час теплової обробки та затрати енергії для приготування страви, тому актуальним є дослідження раціональної форми овочевих напівфабрикатів та розробка механізму для їх формування. It is known that the form of cutting of vegetable semi-finished products for stuffing pours on the time of heat treatment and energy consumption for the preparation of food; therefore, it is relevant to study the rational form of vegetable semi-finished products and develop a mechanism for their formation.
Keywords: солодкі страви; механізм; мachine; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції