Паренюк, Ірина ВікторівнаЛюлька, Олександр МиколайовичПольовик, Володимир Вікторович2018-04-132018-04-132017Паренюк, І. В. Раціональна форма овочевих напівфабрикатів та механізм для їх нарізання / І. В. Паренюк, О. М. Люлька, В. В. Польовик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – 404 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26980Відомо, що форма нарізки овочевих напівфабрикатів для фарширування вливає на час теплової обробки та затрати енергії для приготування страви, тому актуальним є дослідження раціональної форми овочевих напівфабрикатів та розробка механізму для їх формування. It is known that the form of cutting of vegetable semi-finished products for stuffing pours on the time of heat treatment and energy consumption for the preparation of food; therefore, it is relevant to study the rational form of vegetable semi-finished products and develop a mechanism for their formation.uk-UKсолодкі стравимеханізммachineкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРаціональна форма овочевих напівфабрикатів та механізм для їх нарізанняThesis