Необхідність та особливості проведення санації підприємств України в сучасних економічних умовах - Островка, Віктор Миронович (My University, 2015)
Сучасні умови господарювання характеризуються економічною, політичною, соціальною нестабільністю — результатами якої є погіршення фінансового стану підприємств. Current economic conditions are characterized by economic, political and social instability - the results of which are deteriorating financial condition of companies.
Keywords: діагностика фінансового стану підприємства; санація; diagnosis of the financial condition of the company; sanitation