Пасічний, Василь Миколайович2013-12-252013-12-252000Пасічний, В. М. Підвищення функціональних властивостей сировини тваринного походження / В. М. Пасічний // Весник ХГПУ. Технология химических и пищевых производств. – 2000. - № 91. - С. 32-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12512В статті описаний метод виявлення теплолабільності білкових речовин харчових сумішей в умовах виробництва ковбасних виробів та спосіб обробки субпродуктів другої категорії, який дозволяє збільшити вихід оброблених субпродуктів і зменшити тривалість їх термічної обробки. Також вказані шляхи оптимізації посолочних сумішей для впливу на колагенвмісну сировину для ковбасного виробництва. This paper describes a method of detecting instability to heat proteins food mixes in a production of sausages and offal processing method of the second category, which can increase the output processed offal and reduce the duration of the heat treatment. Also listed ways to optimize the salting materials to influence on raw materials containing collagen for sausage production.otherтермостатуваннясировина тваринного походженняtemperature controlraw materials of animal originкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПідвищення функціональних властивостей сировини тваринного походженняArticle