Гусятинська, Наталія АльфредівнаТетеріна, Світлана МиколаївнаНечипор, Тетяна Миколаївна2016-03-172016-03-172015Гусятинська, Н. Дезінфекція технологічних вод у виробництві цукру / Н. Гусятинська, С. Тетеріна, Т. Нечипор // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 18-19 листоп. 2015 р., м. Київ. - Київ : Центр учбової літератури, 2015. – С. 99-100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22489Живильна вода є одним із джерел інфікування дифузійного апарату, що призводить до розвитку мікробіологічних процесів, а отже, до збільшення втрат сахарози, і негативно впливає на ефективність роботи не лише дифузійної установки, але і виробництва в цілому. Feed water is a source of infection diffusion system, which leads to the development of microbiological processes and, consequently, to an increase in losses of sucrose, and adversely affect the performance of not only diffuse the installation, but the production as a whole.uk-UKкафедра біотехнології і мікробіологіївиробництво цукрудезінфекціятехнологічна водаtechnological watersugar productiondisinfectionкафедра технології цукру і підготовки водиДезінфекція технологічних вод у виробництві цукруOther