Корольчук, А.Довга (Козачишена), Олена Олександрівна2015-12-142015-12-142015Корольчук, А. Новітні технології соусів з використанням йод- активу / А. Корольчук, О. О. Довга // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 137-138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21971Фахівці з раціонального харчування стверджують, що 80 % нашого здоров’я безпосередньо залежить від здорового харчування, яке полягає у встановленні гармонії між продуктами харчування та гомеостазом організму людини. Водночас треба враховувати вік, стать, наявність хронічних захворювань та інші критерії. Experts in nutrition say that 80% of our health depends on a healthy diet, which is to establish harmony between food and homeostasis of the human body. At the same time should take into account age, gender, presence of chronic diseases and other criteria.otherсоусийод- активйододефіцитsaucesiodine assetiodine deficiencyкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуНовітні технології соусів з використанням йод- активу