Новітні технології соусів з використанням йод- активу - Корольчук, А.; Довга (Козачишена), Олена Олександрівна (My University, 2015)
Фахівці з раціонального харчування стверджують, що 80 % нашого здоров’я безпосередньо залежить від здорового харчування, яке полягає у встановленні гармонії між продуктами харчування та гомеостазом організму людини. Водночас треба враховувати вік, стать, наявність хронічних захворювань та інші критерії. Experts in nutrition say that 80% of our health depends on a healthy diet, which is to establish harmony between food and homeostasis of the human body. At the same time should take into account age, gender, presence of chronic diseases and other criteria.
Keywords: соуси; йод- актив; йододефіцит; sauces; iodine asset; iodine deficiency; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу