Проектний підхід у інноваційній діяльності підприємств - Струнін, Віктор Володимирович (My University, 2010)
Економічні тенденції свідчать про наявність певних перешкод для інноваційної діяльності, особливо що стосується України. Економічна нестабільність, провокує погіршення інвестиційного клімату, що неминуче впливає на розвиток інновацій. За цих умов особливо актуальним стає використання проектного підходу, як засобу мінімізації витрат при реалізації інноваційних ідей.
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; проєктний підхід; кафедра економіки праці та менеджменту