Активна фізична діяльність як засіб зняття нервово-емоційної напруги молоді в освітньому процесі - Міцкевич, Наталія Іванівна (My University, 2020)
Роль фізичного виховання та інших форм спрямованого використання фізичної культури багатогранна.Технічний прогрес, стрімкий розвиток науки і дедалі зростаюча кількість нової інформації,яку потребує сучасний фахівець, роблять навчальну працю студента все більш інтенсивною. В таких умовах зростає значення фізичної культури як засобу оптимізації режиму життя, активного відпочинку, підвищеної працездатності студентів.The role of physical education and other forms of directional use of physical training in universities is multifaceted. Technical progress, the rapid development of science and an increasing number of new information necessary modern specialist, make student academic work more and more intense. Importance of physical education as a means of optimizing the mode of life, recreation, improvement of students' efficiency is increasing.
Keywords: технічний прогрес; активний відпочинок; тechnological progress; active rest; кафедра фізичного виховання