Краєвська, Світлана ПетрівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2016-09-212016-09-212016Краєвська, С. П. Дослідження оптимальних умов отримання біоактивованого насіння льону / С. П. Краєвська, Н. О. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 97-99.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24082Перспективною сировиною для збагачення традиційних харчових продуктів є насіння льону, яке не дуже часто використовується українськими виробниками, хоча має унікальний біохімічний склад та фармакологічні властивості. Promising feedstock for enriching traditional food is flax seed, which is not very often used by Ukrainian producers, but has a unique biochemical composition and pharmacological properties.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівнасіння льонупророщування насіння льонубіоактивоване насіння льонуflax seedsgermination of seeds of flaxbio activated flax seedsДослідження оптимальних умов отримання біоактивованого насіння льонуOther