Івченко, Анна Володимирівна2021-09-202021-09-202021Івченко, А. В. Удосконалення рецептури та виробництва безалкогольних напоїв на основі екстрактів з листя чаю зеленого та чорного, трави меліси і розмарину : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анна Володимирівна Івченко ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2021. – 102 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35410otherоздоровчі продуктичайлікарські рослинирозмариншипшинамелісахарчові продуктикафедра технології оздоровчих продуктівУдосконалення рецептури та виробництва безалкогольних напоїв на основі екстрактів з листя чаю зеленого та чорного, трави меліси і розмаринуOther