Природні туристичні ресурси Закарпатської області - Сологуб, Юрій Іванович; Шабалда, Олена Дмитрівна (My University, 2021)
Закарпаття має значний потенціал для того, щоб стати осередком туризму світового рівня. Запорукою ділової та інвестиційної активності у туристично-рекреаційному комплексі є ефективне освоєння та використання наявного туристично-рекреаційного потенціалу.

Zakarpattja has significant potential to become a center of world-class tourism. The key to business and investment activity in the tourist and recreational complex is the effective development and use of the existing tourist and recreational potential.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; туризм; природні ресурси; Закарпатська область; tourism; natural resources; Zakarpatska region