Становлення та розвиток міжнародної політичної економії - Соломка, Ольга Миколаївна (My University, 2019)
Розглянуто етапи еволюції міжнародної політекономії, визначено предмет її дослідження. Обґрунтовано необхідність дослідження мегатрендів сучасного економічного розвитку, що стали серйозним викликом для економічної науки і сформували нові вектори економічних досліджень, економічної політики та господарської практики.
Keywords: кафедра економічної теорії; міжнародна політична економія; глобалізація; економічний розвиток; international political economy; globalization; economical development