Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаСірик, Аліна Олегівна2024-03-262024-03-262023Євтушенко, О. В. Аспекти впровадження інформаційної системи екоменеджменту на підприємствах харчової промисловості / О. В. Євтушенко, A. O. Сірик // Харчова промисловість. – 2023. – № 33–34. – С. 43–52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42275У статті проведено аналітичний огляд сучасних методів зниження негативного впливу підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище. Запропонована покрокова послідовність реалізації створення інформаційної системи управління навколишнім середовищем харчове підприємство знизить витрати, підвищить продуктивність праці і якості харчових продуктів, зменшити аварійність, розширити ринки збуту тощоThe article provides an analytical review of modern methods of reducing the negative impact of food industry enterprises on the environment. The proposed step-by-step sequence of implementation of the environmental management information system at the food enterprise will reduce costs, increase labor productivity and quality of food products, reduce accidents, expand sales markets, etcukкафедра екології та екоменеджментупідприємства харчової промисловостіISO 14001екоменеджменткотлиінформаційна системаindustry enterprisesISO 14001environmental managementboilersinformation systemАспекти впровадження інформаційної системи екоменеджменту на підприємствах харчової промисловостіArticlehttps://orcid.org/0000-0001-6773-682Xhttps://orcid.org/0000-0002-5041-7096