Аспекти впровадження інформаційної системи екоменеджменту на підприємствах харчової промисловості - Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2023)
У статті проведено аналітичний огляд сучасних методів зниження негативного впливу підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище. Запропонована покрокова послідовність реалізації створення інформаційної системи управління навколишнім середовищем харчове підприємство знизить витрати, підвищить продуктивність праці і якості харчових продуктів, зменшити аварійність, розширити ринки збуту тощо

The article provides an analytical review of modern methods of reducing the negative impact of food industry enterprises on the environment. The proposed step-by-step sequence of implementation of the environmental management information system at the food enterprise will reduce costs, increase labor productivity and quality of food products, reduce accidents, expand sales markets, etc
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; підприємства харчової промисловості; ISO 14001; екоменеджмент; котли; інформаційна система; industry enterprises; ISO 14001; environmental management; boilers; information system