Харчові нанотехнології - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2019)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань використання нанотехнологій в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
Keywords: нанотехнології; наноматеріали; нанобіотехнології; nanotechnology; nanomaterials; nanobiotechnology