Олабоді, Олена Вячеславівна2020-02-292020-02-292019Харчові нанотехнології : науково-допоміжний бібліографічний покажчик / упоряд. О. В. Олабоді ; Національний університет харчових технологій, Науково-технічна бібліотека. – Київ : НУХТ, 2019. – 73 с. (Серія «Тренди харчової промисловості» ; вип. 1.).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30925Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань використання нанотехнологій в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.нанотехнологіїнаноматеріалинанобіотехнологіїnanotechnologynanomaterialsnanobiotechnologyХарчові нанотехнологіїBook