Дослідження складу мінеральних речовин фосфоліпідних продуктів - Осейко, Микола Іванович; Шеманська, Євгенія Іванівна (My University, 2013)
Проведені дослідження щодо визначення складу мінеральних речовин фосфоліпідних продуктів. Проаналізоване значення основних та токсичних елементів відповідно норм раціонального харчування та показників безпеки. The research on the definition of minerals phospholipid products. Analyzed the importance of basic and toxic elements in accordance with the rules of good nutrition and safety parameters.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; фосфоліпідні продукти; мінеральні речовини; phospholipids products; minerals