Актуальні проблеми розвитку інноваційної діяльності в Україні - Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2007)
В статті розглянуто сучасний стан, особливості, джерела фінансування, проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні.

In the article present condition, sources of finance, problems and prospect for the development of innovative activity in Ukraine are reviewed.
Keywords: innovation (economics); інновації (економіка); інноваційна діяльність України; innovative activity; кафедра маркетингу