Дубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичПасічний, Василь МиколайовичТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна2014-10-172014-10-172014Дослідження процесу сушіння суміші з буряковим барвником як наповнювача для м’ясомістких виробів / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко / Наукові праці ОНАХТ. – 2014. – Вип. 45, Т. 2. - С. 56-60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17399В роботі наведено результати досліджень процесу сушіння суміші рисового борошна з буряковим барвником різними методами енергопідведення для отримання наповнювача у виробництві м’ясомістких продуктів, які потребують додаткового підфарбовування нем’ясної сировини, доведена можливість використання комплексної суміші з барвником як харчової добавки для покращення структурних та органолептичних властивостей. The paper studies the process of drying a mixture of rice flour with beetroot dye different methods of energy supply to produce ingredient in m'yasomistkyh products that require additional nem'yasnoyi coloring materials, proven ability to use complex mixture of dye as a dietary supplement to improve the structural and organoleptic properties.uk-UKсушіннябуряковий барвниккомплексна сумішкомбінований методопроміненняdryingbeet dyecomplex mixturecombined methodirradiationкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження процесу сушіння суміші з буряковим барвником як наповнювача для м’ясомістких виробівArticle