Конкурентоспроможність фарфорових виробів на ринку України - Артюх, Тетяна Миколаївна; Ленда, С. (My University, 1998)
В статті надано аналіз конкурентоспроможності фарфорових виробів на ринку України. The paper presents an analysis of competitiveness of porcelain in Ukraine.
Keywords: ринок України; market of Ukraine; конкурентоспроможність; фарфорові вироби; competitiveness; porcelain products; кафедра експертизи харчових продуктів