Омельчук, СтаніславПрибильський, Віталій Леонідович2014-07-162014-07-162014Омельчук, С. Особливості приготування водно-спиртових екстрактів волоського горіха в технології ферментованих напоїв / Станіслав Омельчук, Віталій Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 361-363.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16163Виготовлення водно-спиртових екстрактів із навколоплідних шкірок та листя волоського горіха має певну специфіку. Основою процесу екстрагування речовин волоського горіха, як перспективної рослинної сировини для приготування водно-спиртових екстрактів з їх подальшим застосуванням в технології ферментованих напоїв є максимальне вилучення дубильних, ароматичних та інших біологічно-активних речовин з наступною витримкою напівпродукту. Production of water-alcohol extracts of amniotic peel and leaves of the walnut has a certain specificity. Through a process of extracting substances walnut as a promising plant material for the preparation of water-alcohol extracts and their subsequent use in the technology of fermented beverages is the maximum withdrawal tannins, aromatic and other biologically active substances with the following intermediate exposure.uk-UKферментовані напоїводно-спиртові екстрактиволоський горіхfermented beverageswater-alcohol extractwalnutкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваОсобливості приготування водно-спиртових екстрактів волоського горіха в технології ферментованих напоївOther