Білкозин – альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах - Пасічний, Василь Миколайович; Полумбрик, Максим Олегович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна (My University, 2016)
В статті описана можливість застосування яловичого колагенового білка «Білкозин» в якості альтернативного компонента білоквмісних сумішей з метою покращення їх функціональних властивостей та підвищення рентабельності виробництва м’ясних продуктів. Отримані результати можуть застосовуватися в технологіях ковбасних виробів для збільшення виходу продукції та підвищення показників якості.
Keywords: колагеновий білок; білкозин; суміші; компонент; collagenous protein; вторинна сировина; bilkozyne; premixes; component; secondary raw materials; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів