Пасічний, Василь МиколайовичПолумбрик, Максим ОлеговичПолумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна2019-11-262019-11-262016Пасічний, В. М. Білкозин — альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах / В. М. Пасічний, М. О. Полумбрик, М. М. Полумбрик // Харчова промисловість. – Київ : НУХТ, 2016. – № 19. – С. 36–39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30429В статті описана можливість застосування яловичого колагенового білка «Білкозин» в якості альтернативного компонента білоквмісних сумішей з метою покращення їх функціональних властивостей та підвищення рентабельності виробництва м’ясних продуктів. Отримані результати можуть застосовуватися в технологіях ковбасних виробів для збільшення виходу продукції та підвищення показників якості.uk-UKколагеновий білокбілкозинсумішікомпонентcollagenous proteinвторинна сировинаbilkozynepremixescomponentsecondary raw materialsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівБілкозин – альтернативний інгредієнт в композиційних сумішахArticle