Overcoming difficulties in teaching english for food technology - Kovalchuk, Olga (My University, 2016)
Taking students to production plants in order to place them in professional situations helps to provide students with a tangible academic experience. Students can benefit from field classes, because they give a live experience that enhances classroom learning. Виїзні заняття та екскурсії для студентів на промислових підприємствах, зокрема, іноземною мовою, збагачують студентів суттєвим науковим та практичним досвідом. Такі заняття дозволяють зануритися у професійні ситуації та значно покращують результати навчання в аудиторії.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; english for specific purposes; мовні компетенції; food technology; англійська мова; language skills; харчові технології