Kovalchuk, Olga2017-06-162017-06-162016Kovalchuk O. Overcoming Difficulties in Teaching English for Food Technology / O. Kovalchuk // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8 th Central European Congress on Food, 23–26 May 2016. – P. 104https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25602Taking students to production plants in order to place them in professional situations helps to provide students with a tangible academic experience. Students can benefit from field classes, because they give a live experience that enhances classroom learning. Виїзні заняття та екскурсії для студентів на промислових підприємствах, зокрема, іноземною мовою, збагачують студентів суттєвим науковим та практичним досвідом. Такі заняття дозволяють зануритися у професійні ситуації та значно покращують результати навчання в аудиторії.enкафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікаціїenglish for specific purposescommunicative competencefood technologyанглійська мова для професійного спілкуваннякомунікативна компетентністьхарчові технологіїOvercoming difficulties in teaching english for food technologyThesis