Побудова функцій належності для технологічних параметрів автоматизованої системи керування виробництвом цукру на базі нечіткої логіки - Пархоменко, Іван Іванович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2003)
Пропонується метод кількісної оцінки функцій належності технологічних параметрів цукрового виробництва як лінгвістичних змінних на основі шкал попарного порівняння Сааті для цілей нечіткого керування виробництвом цукру. The method of quantitative evaluation of functions of the technological parameters of sugar production as linguistic variables based on pairwise comparison of Saaty scales for the purpose of fuzzy control sugar production.
Keywords: нечітке керування; цукрове виробництво; функції належності; метод Сааті; fuzzy control sugar production; membership function; method of Saaty; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка