Прозорість невпорядкованої супергратки, складеної із потенціальних бар’єрів та квантових ям із розсіючими центрами всередині бар’єрів - Король, Анатолій Миколайович (My University, 1993)
Розраховуються спектри невпорядкованої супергратки, складеної із скінченної послідовності почережно змінних квантових ям та прямокутних потенціальних бар’єрів, всередині яких містяться розсіюючі центри із сильно локалізованим потенціалом. Energetic spectra are evaluated for the disordered superlattice constructed from the potential barriers and quantum wells, which containes the scatterers with strongly localized potential.
Keywords: квантова прозорість; невпорядкована надгратка; quantum transparency; disordered superlattice; кафедра фізики та професійної безпеки