Гніцевич, Вікторія АльбертівнаДейниченко, Людмила Григорівна2017-10-052017-10-052016Гніцевич, В. А. Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. Молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р., м. Тернопіль / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2016. – С. 228-229.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25953У статті наведено технологію отримання та амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів з пюре журавлини. The article containes the technology of obtaining and amino acid composition of milk-protein co-precipitates with cranberry puree.сколотинижуравлинамолочно-білкові копреципітатиамінокислотний складbuttermilkcranberrymilk-protein coprecipitatesamino acid compositionкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАмінокислотний склад молочно-білкових копреципітатівThesis