Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів - Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна (My University, 2016)
У статті наведено технологію отримання та амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів з пюре журавлини. The article containes the technology of obtaining and amino acid composition of milk-protein co-precipitates with cranberry puree.
Keywords: сколотини; журавлина; молочно-білкові копреципітати; амінокислотний склад; buttermilk; cranberry; milk-protein coprecipitates; amino acid composition; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції