Тюбик для фасування пастоподібних харчових продуктів (Патент на корисну модель № 51735) - Якимчук, Микола Володимирович; Іванова, Людмила Іллівна; Радчук, Максим Вікторович (My University, 2010)
Тюбік для фасування пастоподібних харчових продуктів, включає корпус циліндричної форми, на горловині якого є різьба, ковпачок, діаметр якого дорівнює зовнішньому діаметру тюбіка, всередині якого співвісно зовнішньому діаметру установлено додатковий циліндр з внутрішньою різьбою, яка дорівнює різьбі на горловині тюбіка, а на бічній поверхні ковпачка виконано ребра, хвостову частину циліндричного корпусу після заповнення продуктом обробляють латексним шаром, який відрізняється тим, що на спресовану хвостову частину циліндричного корпусу встановлюють скобу замка, з’єднану з замком для обертання руху, а на внутрішньому циліндрі ковпачка закріплено ключ для обертального руху скоби.

Tube for packaging pasty foods, including cylindrical casing, the inlet of which is carved, cap whose diameter is equal to the outer diameter of the tube, inside which coaxially installed additional external diameter cylinder with internal thread that is threaded inlet tube, and on the side surface cap made ribs, tail of a cylindrical shell after filling with product processed latex layer, characterized in that the compressed tail of the cylindrical body set lock bracket connected to the castle for the rotational motion, and the inner cylinder cap secured key for rotational motion staples.
Keywords: тюбик; tube; фасування; продукт; packaging; product; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій