Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберігання - Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович (My University, 2020)
Досліджено вплив сушеної харчової продукції на властивості масляної суміші впродовж зберігання. Методом рентгеноструктурного аналізу визначено вплив рослинних інгредієнтів на поліморфні перетворення гліцеридів жирової фази збагаченої масляної суміші при зберіганні за різних температур (0, 5,та -25С) впродовж 7 діб. Досліджено стійкість до окиснення та визначено мікробіологічні показники безпеки масляної суміші з сушеною харчовою продукцією та насінням кунжуту впродовж зберігання 8 діб
Keywords: масляні суміші; порошок з томатів та моркви; рентгеноструктурний аналіз; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; насіння кунжуту