Вашека, Оксана МиколаївнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій ВолодимировичУстименко, Ігор Миколайович2020-12-152020-12-152020Дослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберігання / О. М. Вашека, О. В Нєміріч. А. В. Гавриш, І. М. Устименко // Якість і безпечність харчової продукції і сировини–проблеми сьогодення : матеріали Міжнародної конференції, присвяченої 80-річчю проф. І.В. Сирохмана, 25 вересня, 2020 р. – Львів : ЛТЕУ, 2020. – С. 169–172.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32335Досліджено вплив сушеної харчової продукції на властивості масляної суміші впродовж зберігання. Методом рентгеноструктурного аналізу визначено вплив рослинних інгредієнтів на поліморфні перетворення гліцеридів жирової фази збагаченої масляної суміші при зберіганні за різних температур (0, 5,та -25С) впродовж 7 діб. Досліджено стійкість до окиснення та визначено мікробіологічні показники безпеки масляної суміші з сушеною харчовою продукцією та насінням кунжуту впродовж зберігання 8 дібotherмасляні сумішіпорошок з томатів та морквирентгеноструктурний аналізкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїнасіння кунжутуДослідження впливу сушеної харчової продукції на якість масляної суміші впродовж зберіганняThesis