Дослідження зміни розподілу вологовмісту у просторі модифікованого газового середовища - Масліков, Максим Михайлович; Потапов, Станіслав Геннадійович; Старенький, М. М. (My University, 2010)
Проведений дослід зі зберігання яблук сорту «Джонаголд» у контейнері з модифікованим газовим середовищем. Опрацьовані результати досліду та встановлені залежності зміни вологовмісту в просторі контейнера.

We experimented on the storage of "Johngold" apples in the container with modified gas atmosphere. We adapted results of the experiment and established regularities of moisture content change in the container space.
Keywords: модифіковане газове середовище; вологовміст у МГС; дихання плодів; modified gas environment; moisture content in MGS; fruit breathing; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки