Духновська, Людмила Миколаївна2013-08-012013-08-012005Духновська, Л. М. Організаційні підходи до формування стабільного ринку цукру / Л. М. Духновська // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2005. - № 4 (24). - C. 132-135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9267У статті наведено пропозиції щодо підвищення ефективності функціонування цукрової промисловості. Автором рекомендовано створити Державний інтервенційний фонд, який зможе забезпечити продовольчу безпеку держави шляхом створення державних запасів цукру та підтримати рівень цін на цукор для споживачів. The article presents suggestions for improving the functioning of the sugar industry. The author recommended a public intervention fund that will ensure food security through the creation of public stocks of sugar and maintain the level of sugar prices for consumers.otherринок цукруінтервенційний фондпопитпропозиціяцінапродовольча безпекаекспортsugar marketintervention funddemandsupplypricefood securityexportкафедра обліку і аудитуОрганізаційні підходи до формування стабільного ринку цукруArticle