Гігієна фізичної культури та спорту - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2024)
У роботі аналізується охорона та зміцнення здоров'я населення на основі знань та розуміння гігієни. Розглядається дотримання відповідних гігієнічних норм і вимог у процесі занять фізичною культурою та спортом

The work analyzes the protection and strengthening of public health based on knowledge and understanding of hygiene. Observance of relevant hygienic norms and requirements in the process of physical education and sports is considered
Keywords: здоров‘я; гігієнічні вимоги; health; hygienic requirements; кафедра фізичного виховання