Суп-пюре «Курячий» (Деклараційний патент на корисну модель № 117312) - Пушка, Ольга Сергіївна; Горкуша, Людмила Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2017)
Суп-пюре з філе птиці, до складу якого входить кулінарний напівфабрикат для перших страв. Soup with fillet of bird, which includes the culinary semifinished product for the first dishes.
Keywords: напівфабрикат для перших страв; semi-finished product for the first dishes; суп-пюре; soup-pure; кафедра готельно-ресторанної справи