Шляхи підвищення ефективності прогресивного попереднього вапнування - Логвін, Володимир Матвійович; Авдієнко, Світлана Олексіївна (My University, 2011)
Визначено шляхи досягнення високої ефективності проведення попереднього вапнування з використанням таких засобів як пересатурування попередньо вапнованого соку, одночасне вапнування і карбонізація, а також циркуляція попередньо вапнованого соку.
Keywords: попереднє вапнування; предварительная дефекация; fractional predefecation; одночасне вапнування і карбонізація; пересатурування; попередньо вапнований сік; одновременное известкование и карбонизация; пересатурирование; преддефекованый сок; same time defecation and carbonatation; overcarbonatation; predefecation juice; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології цукру і підготовки води