Аналітична оцінка типу та якості розвитку підприємств молочної промисловості України на прикладі ПрАТ «Обухівський молочний завод» - Кулинич, Юрій Михайлович (My University, 2013)
В статті розглянуті поняття економічного розвитку підприємства, типів економічного розвитку, вимоги які необхідно ставити до підприємства для досягнення ним оптимального рівня і якості розвитку та здійснена аналітична оцінка типу розвитку підприємства молочної промисловості. The article deals with concept of economic development of the company, the types of economic development, the requirements that need to be present for the utility to achieve their optimum level and quality of development and implemented analytical evaluation of type of the enterprice’s development.
Keywords: економічний розвиток; тип розвитку; підприємство; інтенсифікація; індекс; індикатор; economic development; type of development; enterprise; intensification; index; indicator; кафедра фінансів