Оболкіна, Віра Іллівна2020-01-312020-01-312018Оболкіна, В. І. Інноваційні технології борошняних та цукристих кондитерських виробів з підвищеної харчової цінністю із застосуванням рослинної вітчизняної сировини та камеді акації – гуміарабіку / В. І. Оболкіна // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві та здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій, м. Київ, 11–13 вересня 2018 р. - Київ, 2018. - С. 87–91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30584Проведено аналіз доцільності застосування гуміарабіку для борошняних та цукристих кондитерських виробів з підвищеної харчової цінністю. Встановлено, що застосування гуміарабіку при виробництві кондитерських виробів сприяє поліпшенню органолептичних показників та термінів придатності готових виробів, дозволяє знизити їх калорійність, надати виробам пребіотичні властивості і розширити асортимент з підвищеною харчовою цінністю.інноваційні технологіїгуміарабіккрекерборошняні кондитерських виробицукристі кондитерських виробипомадно-кремові і збивні цукеркиздобне печивонетрадиційна сировинаinnovative technologiesgum arabiccrackerflour confectionerysugar confectioneryfondant cream and whipped candybutter cookiesunconventional raw materialsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівІнноваційні технології борошняних та цукристих кондитерських виробів з підвищеної харчової цінністю із застосуванням рослинної вітчизняної сировини та камеді акації - гуміарабікуThesis