Богданович, Людмила ОлексіївнаАртюх, Тетяна Миколаївна2016-10-062016-10-062016Богданович, Л. О. Комплексна оцінка якості карамельних виробів / Л. О. Богданович, Т. М. Артюх // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 95.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24340Карамельні кондитерські вироби користуються великим попитом, який постійно зростає, тому що має приємний смак і аромат, багато видів досить стійкі під час зберігання. В даний час в економіці спостерігається тенденція, при якій такий показник як якість відіграє одну з ведучих ролей в управлінні виробництвом продукції і її наступним рухом. Caramel confectionery products are in high demand, which is growing because it has a pleasant taste and aroma, many species are quite stable during storage. Currently, the economic trend in which an indicator as quality plays a leading role in the management of production and its subsequent movement.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівкарамельні виробикомплексна оцінкаякість карамельних виробівcaramel productscomprehensive assessmentcaramel quality productsКомплексна оцінка якості карамельних виробівOther