Дослідження впливу цитратів металів на культивування та зброджування сусла високих концентрацій - Мудрак, Тетяна Омелянівна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Кириленко, Роман Григорович; Іванова, Катерина Вікторівна; Шевченко, Вікторія Павлівна; Соболєв, Олександр Іванович; Шумал, Вікторія Олегівна (My University, 2018)
Метою роботи є дослідження впливу цитратів металів на культивування та зброджування сусла високих концентрацій. The purpose of the work is to study the influence of metal citrates on the cultivation and fermentation of high concentrations of wort.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; сусло; цитрати металів; живлення дріжджів; бражка; worth; citrates of metals; nutrition of yeast; spittle