Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 7.03050401 “Економіка підприємства”, усіх форм навчання - Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2010)
У методичних вказівках пояснюється процес виконання дипломного проекту спеціаліста спеціальності 7.03050401 “Економіка підприємства”; структура його написання, наводяться його основні розділи. Розкривається послідовність збирання, обробки та узагальнення матеріалу дослідження за обраною темою роботи. У вказівках визначено всі етапи, які необхідно виконати студенту для успішного написання та захисту дипломного проекту.

In methodological guidance explains the process of diploma specialist specialty 7.03050401 "Economy enterprise", the structure of his writing, are its main sections. Reveals the sequence of collection, processing and synthesis of research material on the chosen work. In the guidelines set all the stages that follow the student for successful writing and defense of diploma project.
Keywords: студент; student; дипломний проект; розділ; тема; завдання; thesis project; section; topic; task; кафедра економіки і права