Кундєєва, Галина Олексіївна2014-12-022014-12-022014Кундєєва, Г. О. Продовольча безпека і нутриціологія / Г. О. Кундєєва // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 687-688.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18937Одним із найважливіших соціально-економічних завдань суспільства є створення гідних умов існування її громадян, в першу чергу, шляхом задоволення нагальної потреби людини в їжі з метою збереження здоров'я населення. Кількісний і якісній раціон харчування визначається, як доступністю продовольства, так і наявністю продовольчих продуктів, а саме наявність і доступність продовольства є необхідною умовою продовольчої безпеки держави. One of the most important socio-economic problems of society are create decent living conditions of its citizens, primarily by meeting urgent needs for food in order to maintain health. quantitative and high-quality diet is defined as the availability of food and availability of food products, such as the availability of food is a necessary condition for food security.otherнутриціологіясуспільствопродовольча безпекаnutritiologysocietyfood securityкафедра економічної теоріїПродовольча безпека і нутриціологіяOther