Використання тестів в процесі вивчення іноземної мови - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2010)
У статті автори показали важливість використання тестів у вивченні іноземної мови, структуру тестів, їх мету і кінцевий результат тестування.

In the article the authors showed the importance of using tests in the process of foreign language learning, the tests’ structure, their aim and the results of testing.
Keywords: тести; спілкування; процес вивчення іноземної мови; tests; importance; communication; process of foreign language learning; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації