Кожухотрубний теплообмінник з інтенсивною теплообмінною поверхнею - Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро Миколайович; Процюк, Юрій Петрович (НУХТ, 2012)
В теплообміннику на зовнішній поверхні теплообмінних трубок виконані кільцеві канавки з метою створення відривних зон або інших організованих вихрових структур.
Keywords: турбулізатори; теплообмінник; інтенсифікація; heat exchanger; intensification; swirl; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування