Похилий дифузійний апарат (Патент на винахід № 23792) - Серьогін, Олександр Олександрович; Вінник, Іван Йосипович; Кухар, Володимир Миколайович; Адаменко, Валерій Прокопович; Серьогіна, Лілія Кирилівна (My University, 1998)
Похилий дифузійний апарат, який відрізняється тим, що між витками шнеків установлені лопаті, які мають верхню з передньою площинною ділянкою і нижню робочі поверхні, а в задній частині - верхню площинну ділянку, розташовану під кутом 0-30° до передньої площинної ділянки, що підтримується ребром жорсткості. Advancing the diffusion apparatus, characterized in that between the turns screw mounted blades that are top of their flatness front portion and a lower working surface, and in the rear - upper planar portion located at an angle of 0-30 ° to the front of plane areas supported stiffeners.
Keywords: похилий дифузійний апарат; шнек; лопать; бурякова стружка; screw; advancing the diffusion device; blade; beet сhips; кафедра електропостачання і енергоменеджменту