Сильчук, Тетяна АнатоліївнаЗуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаСидоренко, Олена Миколаївна2015-09-122015-09-122015Сильчук, Т. А. Застосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хліба / Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, О. М. Сидоренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2015. - № 05 (126). - С. 3-5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21622Досліджено технологічний процес приготування тіста з житньо-пшеничного борошна за прискореною технологію з використанням комплексних поліпшувачів. Проаналізовано вплив поліпшувачів на газоутворення і кислотонакопичення в тісті і на якість хліба.uk-UKжитнє борошноржаная мукаrye flourхлібхлебbreadкомплексні підкислювачікомплексные улучшителиimproversкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗастосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хлібаArticle